Mentori

Mentori

Timpul e important, iar mentorii nostri vor valorifica fiecare moment. Cursurile sunt predate in limba romana de patru traineri pasionati de meseriile lor si gata oricand sa isi impartaseasca cunostintele si experienta pentru a-i ajuta pe cei interesati de domeniul IT. Mentorii nostri sunt acreditati si certificati Prestashop.

Active Academy

Despre mine...

Sunt pasionat de tehnologie, masini, iesiri in aer liber (mare, munte, skijet, ski), si cel mai important, de domeniul web si din acest motiv m-am specializat pe limbajul PHP si in mare parte lucrez cu framework-ul CodeIgniter si platforme ca Wordpress.

Imi place sa cred ca oamenii ce lucreaza in acest domeniu contribuie la evolutia lumii spre o viata mai frumoasa, mai libera, mai simpla.

Viitorul suna bine! Vrei sa faci parte din el?

Pareri ale cursantilor

Pentru mine Florin a fost un profesor de la care am invatat multe datorita spiritului sau didact, acesta a stiut cum sa organizeze orele de curs astfel incat am inteles teoria prin practica. Nu am avut ezitarea de a pune intrebari, acesta oferindu-mi intotdeauna explicatiile necesare in lamurirea unei neintelegeri.

- Andreea Craescu

Pe Florin il pot caracteriza ca o persoana care se poate adapta cerintelor oricarui cursant. Fiecare are un stil de a invata ceva si Florin a reusit sa explice astfel incat sa intelegem si sa putem aplica toate functionalitatile limbajului php.

- Madalina Paraschiv

Despre mine...

Sunt o persoana calma, bine organizata si mereu in cautarea celor mai bune metode pentru a rezolva task-urile rapid si eficient.

Specializat in limbajele: PHP, MySQL, XHTML, CSS am realizat numeroase proiecte, unele apartinand companiilor de renume din Galati.

Pareri ale cursantilor

Ionut este un profesor calm, bine organizat si stie sa se adapteze la capacitatile fiecarui cursant, experienta in domeniu si cunostintele lui au fost expuse in timpul cursului prin felu in care a reusit sa ne predea materia in asa fel in cat sa putem aplica cu usurinta tot ce a fost predat.

- Marius Petroiu

Ionut este calm, rabdator si profesionist. Ne-a raspuns clar la orice intrebare si ne-a explicat cu rabdare si pe intelesul tuturor orice problema si orice nelamurire. Daca ar fi sa fac inca un curs in cadrul Active Academy cu siguranta as vrea ca Ionut sa-mi fie din nou profesor.

- Ionut Anton

A fost un profesor care a incercat sa ne invete sa facem, nu doar sa invatam, a vrut sa faca din noi programatori, nu doar sa stim teorie. Iar rezultatul este ca a reusit. Sunt bucuros ca am avut o asemenea persoana ca profesor.

- Vali Sabo

Despre mine...

Intotdeauna caut noi provocari, incercand sa ies din asa numita « zona de confort ». Imi place sa impartasesc cu ceilalti cunostintele mele, precum sa si aprofundez ceea ce stiu deja.

Cursurile de programare iOS reprezinta elementul de noutate pe care il aduce Active Academy in Galati. Incurajez pe oricine sa aplice, indiferent de varsta sau background profesional. Impreuna vom deslusi tainele objective-C, astfel incat fiecare dintre voi sa fie capabil la sfarsitul cursului sa isi creeze propriile aplicatiii, dar sa le si monetizeze. Va asteptam in echipa Active Academy.

Despre mine...

Sunt o fire directa in exprimarea opiniilor si totodata o persoana deschisa, adepta a schimbarilor si provacarilor.

Apreciez creativitatea in abordarea teoretica si practica in orice domeniu, iar la Active Academy vom exploata la maxim acest lucru. Te astept alaturi de noi!

Copyright © 2016 Active Design | Toate drepturile rezervate