Intrebari

Intrebari frecvente

Voi ati intrebat, noi va raspundem.

Cum a fost creat programul de formare Active Academy?

Active Academy este practic un proiect pilot din spatele companiei Active Design. Nu cu mult timp in urma, acest proiect isi propunea sa recruteze persoane care nu au experienta si cu atat mai mult cunostinte in domeniul programarii web si sa le formeze pentru a le integra in cadrul companiei, in vederea dezvoltarii de proiecte pentru clientii Active Design.

Din pacate, in cadrul scolilor de profil (licee, facultati) nu veti invata ceea ce va trebuie cu adevarat intr-o companie, atunci cand veti dori sa va angajati. Active Academy, prin modul in care va va indruma, urmareste in primul rand implementarea cunostintelor reale de care dumneavoastra veti avea nevoie pentru a putea dezvolta software in cadrul unei companii.

Am reusit acest lucru cu un numar foarte mare dintre cei care s-au inscris in programul pilot si asa ne-am propus sa nu pastram acest proiect doar la nivel intern ci sa dezvoltam mai mult aceasta latura, astfel incat sa le putem oferi o sansa si altora.

Cine sunt profesorii?

O intebare la care de obicei ne asteptam sa primim raspunsuri formale. Ei bine, nu! Profesorii Active Academy sunt chiar programatori in cadrul companiei Active Design, unii dintre ei fara niciun studiu de profil inainte sa ajunga in cadrul firmei noastre. Ei sunt cei care au reusit, prin intermeniul nostru, sa invete, sa inteleaga sa se dezvolte si sa se integreze in lumea IT. Acesti oameni va vor explica pe intelesul oricaruia dintre voi ce inseamna si mai ales cum sa faceti programare web.

Pentru cei care au deja o baza, sau de ce nu putina experienta in domeniul programarii web, vom sti mereu sa ne adaptam astfel incat sa aveti mereu ceva nou de invatat.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc?

Active Academy asteapta la cursuri orice persoana mai mare de 9 ani care isi doreste sa invete bazele programarii. Indiferent daca sunteti elev, student sau vreti pur simplu sa invatati pentru dumneavoastra, daca ati terminat studii de profil sau pur si simplu va doriti o cariera in domeniul IT, prin intermediul Active Academy aveti toate sansele. E bine de stiut ca o mare parte din cursanti au sansa nu doar sa ramana in cadrul companiei Active Design dar sa fie recomandati si catre companiile partenere.

Cum ma pot inscrie la cursurile Active Academy?

Inscrierile la cursurile noastre au loc atat on-line cat si la sediul companiei Active Design, loc unde sunt tinute si cursurile.

Pentru inscrieri rapide puteti apela numarul de telefon: 0733 111 313

Pana cand ma pot inscrie la cursuri?

Puteti afla perioada inscrierilor la cursurile Active Academy la categoria Inscrieri. Pentru fiecare curs organizat de scoala noastra vor fi specificate perioadele in care vor fi tinute cursurile cat si statutul acestora si locurile disponibile.

Ce se intampla dupa ce ma inscriu la cursuri

Cu doua saptamani inainte de inceperea cursurilor, toti candidatii vor primi un set de materiale didactice pe suport digital. Scopul acestora este familiarizarea viitorilor studenti cu termenii si bazele primare a ceea ce se va studia pe parcursul celor 8 saptamani.

Cat timp dureaza cursurile Active Academy?

Scopul principal pe care il avem inca de la bun inceput este pregatirea tuturor cursantilor astfel incat sa aiba capacitatea de a crea o aplicatie dar si de a putea evolua singuri mai departe. Prin urmare, cele 8 saptamani de studiu stabilite impreuna cu programatorii Active Design in urma rularii programului pilot, reprezinta un numar exact de ore necesare, strategic gandit sa va ajute sa ajungeti cel putin la acest nivel.

Cand si unde au loc cursurile?

Cursurile noastre au loc in weekend (sambata si duminica), 4 ore pe zi, in cadrul companiei Active Design. Aici veti gasi echipamente de ultima generatie Apple iMac, soft-urile necesare dezvoltarii aplicatiilor web si mai ales o echipa de profesori dornici sa va invete tainele programarii.

Primesc certificat / diploma de absolvire la finalul cursului?

Pe intreaga desfasurare a cursului vor exista o serie de examene on-line. Rezultatul acestor examene se regaseste intr-un certificat digital, unic fiecarui student, accesibil oricuia, prin intermeniul accesarii site-ului Active Academy. Fiecare student primeste un cod de indetificare, pe care il poate atasa CV-ului, mod in care poate certifica evolutia lui in cadrul cursurilor oferite de noi.

Pentru studentii dornici sa obtina si o diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei si Cercetarii, exista posibilitatea achitarii unei taxe de 200 lei si sustinerea unui examen final, cu conditia ca media generala obtinuta in cadrul examenelor noastre sa nu fie sub 7.

Copyright © 2016 Active Design | Toate drepturile rezervate